Over ArcheoCare


ArcheoCare is gespecialiseerd in het determineren, conserveren en restaureren van archeologische voorwerpen, alle materialen uit alle tijdvakken. Daarnaast adviseren wij gemeenten, bedrijven en instellingen over het bewaren, conserveren en monitoren van hun archeologische voorwerpen en bieden diverse cursussen en andere opleidingsmogelijkheden.


Ons atelier is optimaal uitgerust voor gedegen onderzoek en voor reiniging en behandeling van archeologische en historische objecten. De ruime depots voldoen aan alle kwalitatieve randvoorwaarden om kwetsbare vondsten op de best mogelijke manier op te slaan. Diverse kantoor-, cursus- en vergaderruimtes completeren het geheel.


ArcheoCare is in 2017 opgericht door Johan Langelaar en Karin Abelskamp, beiden specialisten pur sang met een groot enthousiasme voor het vak en jarenlange ervaring en expertise. Tegenwoordig omvat het team 4 gekwalificeerde medewerkers die de basis vormen van ons professionele en inmiddels toonaangevende bedrijf. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact opnemen