Cursussen en stages


ArcheoCare heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met passie, kennis en jarenlange ervaring hebben we een professioneel bedrijf opgebouwd dat garant staat voor kwaliteit en expertise. Wij behandelen vondsten en projecten met methoden en technieken die veilig en gebruikelijk zijn in ons vakgebied.

Deze kennis en ervaring delen we graag zodat we samen het conserveren en restaureren van archeologische voorwerpen naar een steeds hoger plan kunnen tillen.


ArcheoCare verzorgt onder meer:

Andere mogelijkheden

ArcheoCare verzorgt indien gewenst voor groepen (professionals, studenten en verenigingen voor vrijwilligers in de archeologie) cursussen, lezingen en excursies op maat (zowel in-company als in het atelier van ArcheoCare).


Zo hebben wij lezingen verzorgd tijdens de Reuvensdagen in Leiden en Vlaardingen, in de gemeenten Stichtse Vecht en Amersfoort, tijdens de GAS-dag in Tiel en waren we present tijdens het congres Lood om Oud IJzer bij de RCE in Amersfoort.


Stages

Verder biedt ArcheoCare studenten Archeologie de mogelijkheid om een college of practicum te volgen, stage te komen lopen of een afstudeeronderzoek te doen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact opnemen