Bereikbaarheid 

Het bedrijventerrein aan de Herenweg 64 te Maarssen is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. NB: wegens werkzaamheden aan de Herenweg en de Gageldijk staan er overal borden over beperkte bereikbaarheid. Dat geldt niet voor ons bedrijventerrein, omdat de ingang nog vóór deze wegen is gelegen (zie onder).


Auto:

Vanaf de A2 en A27 neemt u afslag Utrecht-Noord (ring Utrecht) en dan de N230 richting Maarssen (Zuilense Ring).  
U neemt vervolgens afslag 6 Maarsseveen / Maarsseveense plassen en dan is het bedrijventerrein na de bocht door het hek aan uw rechterhand. Dat is na het bord einde autoweg en het bord op de foto rechts.
De parkeermogelijkheden zijn beperkt; als u doorrijdt en de kruising oversteekt is rechts het grote parkeerterrein van recreatiecentrum Maarsseveense Plassen.


Openbaar vervoer:

Vanaf Utrecht CS neemt u de trein of de stadsbus naar Station Overvecht. De sprinter richting Hoofddorp gaat vanaf spoor 1. Stadsbus 1 vertrekt aan de Jaarbeurszijde vanaf platform D4. Op Station Overvecht neemt u bus 35 richting Maarssen Dorp en stapt u uit bij halte Maarsseveense Plassen, Maarssen.

Vanaf station Maarssen neemt u stadsbus 36 richting Utrecht Centraal. Bij halte Dr. Plesmanlaan kunt u overstappen op bus 35 richting Maarssen Dorp en stapt u uit bij halte Maarsseveense Plassen, Maarssen.

NB: wegens werkzaamheden aan de Herenweg en de Gageldijk rijdt bus 35 om via de Zuilense Ring. Houdt u rekening met extra reistijd.


Kaartje locatie


Contact

Voor meer informatie over ons werk, vragen of opmerkingen kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan contact met u op. Voor buitenlandse telefoonnummers is het niet nodig de landcode te vermelden, het volledige nummer volstaat. Vermeldt u dan in het opmerkingenveld wel dat u niet uit Nederland komt.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Vraag / opmerking
Verzenden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Contact opnemen