Bereikbaarheid 

Het bedrijventerrein aan de Herenweg 64 te Maarssen is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer.

Auto:

Vanaf de A2 en A27 neemt u afslag Utrecht-Noord (ring Utrecht) en dan de N230 richting Maarssen (Zuilense Ring).  
U neemt vervolgens afslag 6 Maarsseveen / Maarsseveense plassen en dan is het bedrijventerrein na de bocht aan uw rechterhand, nog voor het bord op de foto rechts.
De parkeermogelijkheden zijn beperkt; als u doorrijdt en de kruising oversteekt is rechts het grote parkeerterrein van recreatiecentrum Maarsseveense Plassen.


Openbaar vervoer:

Vanaf Utrecht CS neemt u de trein of de stadsbus naar Station Overvecht. De sprinter richting Hoofddorp gaat vanaf spoor 1. Stadsbus 1 vertrekt aan de Jaarbeurszijde vanaf platform D4. Op Station Overvecht neemt u bus 35 richting Maarssen Dorp en stapt u uit bij halte Maarsseveense Plassen, Maarssen.

Vanaf station Maarssen neemt u stadsbus 36 richting Utrecht Centraal. Bij halte Dr. Plesmanlaan kunt u overstappen op bus 35 richting Maarssen Dorp en stapt u uit bij halte Maarsseveense Plassen, Maarssen.


Kaartje locatie


Contact

Voor meer informatie over ons werk, vragen of opmerkingen kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan contact met u op. Voor buitenlandse telefoonnummers is het niet nodig de landcode te vermelden, het volledige nummer volstaat. Vermeldt u dan in het opmerkingenveld wel dat u niet uit Nederland komt.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Vraag / opmerking
Verzenden

Twee kanonnen

uit de Noordzee

onthuld

bij ArcheoCare