Archeologiefestival groot succes!

De eerste editie van het Archeologiefestival op landgoed Goudestein was zeer geslaagd. Het festival werd georganiseerd in het kader van de Nationale Archeologiedagen AcheoCare was aanwezig om kinderen met een metaaldetector te helpen zoeken naar echte schatten.

 

 

Gelukkig werkte het weer ook een beetje mee om bezoekers naar het park rond Goudestein te trekken. De belangstelling voor de vele kraampjes en activiteiten was erg groot en dat merkte ArcheoCare aan de lange rij wachtende kinderen voor de detectorbaan. Gelukkig kwam Jannes de Goochelaar even langs om voor wat afleiding te zorgen!


 


ArcheoCare sponsort Ilpendam zaterdag 2

Vanaf seizoen 2018-2019 is ArcheoCare sponsor van het voetbalteam zaterdag 2 van SV Ilpendam. Dit jonge team is een hecht team dat al jaren samen speelt en vorig jaar kampioen geworden is. Dit seizoen spelen ze dus in een hogere klasse met pittige tegenstanders en hierin blijven ze prima overeind. Op zaterdag 13 oktober werd de 4e wedstrijd op rij gewonnen: uit tegen ODIN 59 in Heemskerk 1-5! Goed gedaan mannen! Op onze site en via social media houden we u op de hoogte van de verrichtingen van ons team. 
Nieuws


het eerste

Archeologiefestival bij Goudestein een groot succes!


ArcheoCare voetbalteam  wint 

voor de 4e keer op rij